HIRSIPUDER MANDLIPIIMA JA AHJUÕUNTEGA
Neljale
2 dl hirssi
2 dl vett
6 dl mandlipiima
1 sl mett
meresoola
Ahjuõunad:
4 õuna
1 sl mett
4 sl mandlilaaste
näpuotsaga jahvatatud kaneeli
Kuumuta potipõhjas hirssi segades nii minuti jooksul. Lisa vesi, 5 dl mandlipiima, sool ja suhkur. Lase u 15 minutit podiseda, vahepeal segades. Kui puder tundub peaaegu pehme, lase kaane all veel 5 minutit tõmmata. Vajadusel lisa veel veidi vett. Samal ajal kui puder keeb tükelda õunad veerandikeks või suuremate õunte puhul veel väiksemateks tükkideks, sega meega läbi ja puista peale kaneel ja mandlilaastud. Küpseta 180 kraadises ahjus kõpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil samuti u 15 minutit. Jaga puder kaussidesse, lisa ahjuõunad ning vala juurde sorts mandlipiima ning nirista juurde pisut vedelat mett.
* Retsept ilmus ka ajakirja Anne&Stiil märtsinumbris
1 kommentaar
If you would like to improve your know-how only keep visiting this website and be updated with the most up-to-date news posted here.
Kommentaarid on deaktiveeritud.