See raamat toob kodukööki Tai lärmakad tänavad, grillisuitsused Ameerika avenüüd ja põiked Euroopa isuäratavatele puiesteedele ning kaugemalegi. Teejuhtideks tänavatoidu värvikirevasse maailma on restorani Riis peakokk Kadri Tran, Estonian Burger Factory peakokk Martin Aule ning oma kodu peakokk ja köögitoimetaja Britt Paju. Raamatust leiad retsepte, mille valmistamine konti ei murra ja mida kiidavad nii maitsemeel kui ka külla tulnud sõbrad. Siit saad nippe koduste gurmeeburgerite valmistamiseks, leiad Aasia köögi lemmikud, nagu kana-satay, som tami salat ja vietnamipärane sealihasupp, aga ka indiapärased kartulikotletid, idamaised falafelid ning palju muud põnevat.
Raamat sai „Aasta kokaraamat 2016“ konkursil auväärse kolmanda koha!