Ameerika filmides on ilmselt paljud näinud kirjanikke, kes ei suuda kuidagi oma raamatut kas alustada, jätkata või lõpetada ja “writers-block’i” taha varjudes otsivad inspiratsiooni alkoholist, narkootikumidest ja õige lodevast eluviisist. Kõike seda muidugi kirjandusliku materjali kogumise eesmärgil. Kirjanikuks ei saa ma ennast küll paraku nimetada, kuid oma tagasihoidlikku seisundit nimetaksin küll blogiblokiks, sest jälle on asi siin kuidagi soiku jäänud. Esialgu prooviksin aga lahendada olukorda siiski tervist kahjustamata ja lihtsalt härjal sarvist haarates. Teistel kirjutamisraskustes vaevlevatel soovitan aga kasvõi ajaviiteks lugeda Anne Lamott’i raamatut “Bird by bird”, kus kõikvõimalikud tekstimured humoorikas võtmes läbi on lahatud ja lahenduse või lohutuse näol ilmselt nii mõnigi sealt ka abi saab.
Järgmiste postitustena peagi tulemas siis veisesabakarri ja üks juba piinlikult ammu lubatud õunakook.
1,5 kg kanatiibu
Magusa tšillikastme saab poest, aga midagi samalaadset võib ka ise teha. Selleks pane 180g suhkrut ja 150ml riisiäädikat väikese potiga tulele, lisa 5 viilutatud punast tšillikauna ja mõned kaffiirlaimilehed (kuivatatud sobivad samuti, neid, ja vahel harva ka värskeid, olen mina leidnud Stockmannist). Lase keema tõusta ja keeda kuni koostise kerge paksenemiseni ca 5-10 minutit. Jahuta.
Serveeri kanatiibu kastme ja laimiviiludega.Peale puista näiteks hakitud koriandrit.