Noad-Kahvlid | Toidublogi | Britt Paju
  • Esileht
  • Retseptid
    • Kõik Argiroad Hoidised ja lisandid Hommikusöögid Joogid Kala ja mereannid Kastmed Koogid ja magusad küpsetised Köögiviljad ja taimetoit Linnuliha ja liharoad Magustoidud Salatid Soolased küpsetised Supid Suupisted
      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Retseptid

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Waldorfi salat kanaga

      Argiroad

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Argiroad

      Caponata

      Argiroad

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Argiroad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Argiroad

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Argiroad

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Argiroad

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Argiroad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Argiroad

      Harissakana

      Argiroad

      Kaalika-kikerhernekarri

      Hoidised ja lisandid

      Eton mess õunapüreega

      Hoidised ja lisandid

      Caponata

      Hoidised ja lisandid

      Mustasõstra-lavendliželee

      Hoidised ja lisandid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hoidised ja lisandid

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Hoidised ja lisandid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Hoidised ja lisandid

      Veinine marjamoos

      Hoidised ja lisandid

      Suitsumakrellimääre

      Hoidised ja lisandid

      Rabarbrikreem

      Hoidised ja lisandid

      Roosiaia ploomimoos

      Hoidised ja lisandid

      Värske peedi “pesto”

      Hoidised ja lisandid

      Kibuvitsamoos punasesõstramahlaga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Hommikusöögid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Hommikusöögid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hommikusöögid

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Hommikusöögid

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Hommikusöögid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Hommikusöögid

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Hommikusöögid

      Suvikõrvitsa-salsaga munapuder

      Hommikusöögid

      Ahjupannkook tikritega

      Hommikusöögid

      Suitsumakrellimääre

      Hommikusöögid

      Ülepannikoogid peediga

      Hommikusöögid

      Natuke raamatust “Fitness & toitumine” ning üks tore…

      Joogid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Joogid

      Jääkohv banaani ja kookospiimaga

      Joogid

      Mango-astelpaju smuuti

      Joogid

      Naadismuuti

      Joogid

      Sidecar veriapelsiniga

      Joogid

      Lehtkapsasmuuti

      Joogid

      Granaatõunaglögi

      Joogid

      Natuke jõulu kohvitassis

      Joogid

      Roheline smuuti koriandri ja ingveriga

      Joogid

      Jogurtikook ja smuuti – viigimarjadega

      Joogid

      Peedi-vaarika mahedik

      Joogid

      Kuum rummijook ingveri, sidruni ja meega

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Kala ja mereannid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Kala ja mereannid

      Soolakoorikus küpsetatud siig

      Kala ja mereannid

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Kala ja mereannid

      Aurutatud huntahven ingveri ja rohelise sibulaga

      Kala ja mereannid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Kala ja mereannid

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kala ja mereannid

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Kala ja mereannid

      Grillsalat suitsulõhega

      Kala ja mereannid

      Orsoto maapirni ja suitsuräimega

      Kastmed

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Kastmed

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Kastmed

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kastmed

      Hernesupp karulaugupestoga

      Kastmed

      Grillsalat suitsulõhega

      Kastmed

      Porgandihummus

      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Koogid ja magusad küpsetised

      Šokolaadine küpsisetort kohupiima ja ploomidega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Plaadi-Brita maasikate ja rabarberiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Maasikatort  mascarponekreemiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Toorjuustu-jogurtikook veriapelsinidega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Caponata

      Köögiviljad ja taimetoit

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kaalika-kikerhernekarri

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Hernesupp karulaugupestoga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Krõbedad ahjuköögiviljad

      Köögiviljad ja taimetoit

      Ricottaga täidetud suvikõrvitsad tomatikastmes

      Köögiviljad ja taimetoit

      “Caponata”-pastaroog

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kõrvitsa-chilli ehk vürtsikamat sorti kõrvitsa-oapada

      Linnuliha ja liharoad

      Sült vasikalihaga

      Linnuliha ja liharoad

      Magushapu sealiha

      Linnuliha ja liharoad

      Waldorfi salat kanaga

      Linnuliha ja liharoad

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Linnuliha ja liharoad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Linnuliha ja liharoad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Linnuliha ja liharoad

      Harissakana

      Linnuliha ja liharoad

      Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

      Linnuliha ja liharoad

      Hakklihatäidisega ahjubataat

      Linnuliha ja liharoad

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Linnuliha ja liharoad

      Suitsukana-arbuusisalat

      Linnuliha ja liharoad

      Vietnamipärane kanasalat

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Magustoidud

      Triflee rullbiskviidi ja marjatarretisega

      Magustoidud

      Küpsetamata toorjuustukook piparkookide ja koorelikööriga

      Magustoidud

      Eton mess õunapüreega

      Magustoidud

      Angervaksa panna cotta küpsetatud valge šokolaadi ja marjadega

      Magustoidud

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Magustoidud

      Kõrvitsa-tiramisu

      Magustoidud

      Saiavorm rabarberiga

      Magustoidud

      Sipelgapesakook

      Magustoidud

      Granita veriapelsinide ja vahuveiniga

      Magustoidud

      Jõuluaja šokolaadi-marjakook

      Magustoidud

      Beseerull tikrikreemiga

      Salatid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Salatid

      Waldorfi salat kanaga

      Salatid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Salatid

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Salatid

      Grillsalat suitsulõhega

      Salatid

      Suitsukana-arbuusisalat

      Salatid

      Heeringa-kodujuustusalat

      Salatid

      Vietnamipärane kanasalat

      Salatid

      “Ehe Eesti köök” ja kartulisalat

      Salatid

      Suvine värske kartuli-oa salat salvei ja peekoniga

      Salatid

      Umbrohusalatit ja karulaugukana

      Salatid

      Köögiviljasalat maapähklikastmega

      Soolased küpsetised

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Soolased küpsetised

      Kõrvitsakarask

      Soolased küpsetised

      Focaccia rohelise sibula ja karamelliseeritud fenkoliga

      Soolased küpsetised

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Soolased küpsetised

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas suitsulõhe ja peediga

      Soolased küpsetised

      Lameleib vürtskilu, ricotta ja röstitud tomatiga

      Soolased küpsetised

      Pirukad punase kapsa, õuna ja Briega

      Soolased küpsetised

      Naadi-juustu skoonid

      Soolased küpsetised

      Sibulapirukas Brie juustuga

      Soolased küpsetised

      Lahtine seene-tomatipirukas

      Supid

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Supid

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Supid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Supid

      Kanaseljanka

      Supid

      Teise ringi toit – pardiborš

      Supid

      100 suppi ja raamatuloos

      Supid

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Supid

      Röstitud tomatitest supp kookospiima ja läätsedega

      Supid

      Paprikane lõhesupp

      Supid

      Seene-kruubisupp lehtkapsaga

      Supid

      Köögiviljasupp koduaiapestoga

      Supid

      Teise ringi Tom Kha kalkunilihaga

      Suupisted

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Suupisted

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Suupisted

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Suupisted

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Suupisted

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Suupisted

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Suupisted

      Ahjus küpsetatud Camembert jõhvikatega

      Suupisted

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Suupisted

      Diskomunad

      Suupisted

      Kiired ja vürtsikad kalmaarirõngad

      Suupisted

      Suitsumakrellimääre

      Suupisted

      Lehtkapsakrõpsud

  • Reisid, restod ja juhtumised
    • Kõik Juhtumised Reisid Restoranid
      Elamused

      Suupistelaud Eesti sünnipäevaks

      Elamused

      Ideid ja maitseid

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Elamused

      Amsterdamist armastusega

      Juhtumised

      Ideid ja maitseid

      Juhtumised

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

      Juhtumised

      Katsejänesena toitumisuuringus

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Reisid

      Amsterdamist armastusega

      Restoranid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Restoranid

      Sinimerekarbid tšillise ürdivõiga (ja FAO27 kalakohvik)

      Restoranid

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

  • Tehtud tööd
  • Minust
  • Kontakt
  • Esileht
  • Retseptid
    • Kõik Argiroad Hoidised ja lisandid Hommikusöögid Joogid Kala ja mereannid Kastmed Koogid ja magusad küpsetised Köögiviljad ja taimetoit Linnuliha ja liharoad Magustoidud Salatid Soolased küpsetised Supid Suupisted
      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Retseptid

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Waldorfi salat kanaga

      Argiroad

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Argiroad

      Caponata

      Argiroad

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Argiroad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Argiroad

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Argiroad

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Argiroad

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Argiroad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Argiroad

      Harissakana

      Argiroad

      Kaalika-kikerhernekarri

      Hoidised ja lisandid

      Eton mess õunapüreega

      Hoidised ja lisandid

      Caponata

      Hoidised ja lisandid

      Mustasõstra-lavendliželee

      Hoidised ja lisandid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hoidised ja lisandid

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Hoidised ja lisandid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Hoidised ja lisandid

      Veinine marjamoos

      Hoidised ja lisandid

      Suitsumakrellimääre

      Hoidised ja lisandid

      Rabarbrikreem

      Hoidised ja lisandid

      Roosiaia ploomimoos

      Hoidised ja lisandid

      Värske peedi “pesto”

      Hoidised ja lisandid

      Kibuvitsamoos punasesõstramahlaga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Hommikusöögid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Hommikusöögid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hommikusöögid

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Hommikusöögid

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Hommikusöögid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Hommikusöögid

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Hommikusöögid

      Suvikõrvitsa-salsaga munapuder

      Hommikusöögid

      Ahjupannkook tikritega

      Hommikusöögid

      Suitsumakrellimääre

      Hommikusöögid

      Ülepannikoogid peediga

      Hommikusöögid

      Natuke raamatust “Fitness & toitumine” ning üks tore…

      Joogid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Joogid

      Jääkohv banaani ja kookospiimaga

      Joogid

      Mango-astelpaju smuuti

      Joogid

      Naadismuuti

      Joogid

      Sidecar veriapelsiniga

      Joogid

      Lehtkapsasmuuti

      Joogid

      Granaatõunaglögi

      Joogid

      Natuke jõulu kohvitassis

      Joogid

      Roheline smuuti koriandri ja ingveriga

      Joogid

      Jogurtikook ja smuuti – viigimarjadega

      Joogid

      Peedi-vaarika mahedik

      Joogid

      Kuum rummijook ingveri, sidruni ja meega

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Kala ja mereannid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Kala ja mereannid

      Soolakoorikus küpsetatud siig

      Kala ja mereannid

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Kala ja mereannid

      Aurutatud huntahven ingveri ja rohelise sibulaga

      Kala ja mereannid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Kala ja mereannid

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kala ja mereannid

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Kala ja mereannid

      Grillsalat suitsulõhega

      Kala ja mereannid

      Orsoto maapirni ja suitsuräimega

      Kastmed

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Kastmed

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Kastmed

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kastmed

      Hernesupp karulaugupestoga

      Kastmed

      Grillsalat suitsulõhega

      Kastmed

      Porgandihummus

      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Koogid ja magusad küpsetised

      Šokolaadine küpsisetort kohupiima ja ploomidega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Plaadi-Brita maasikate ja rabarberiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Maasikatort  mascarponekreemiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Toorjuustu-jogurtikook veriapelsinidega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Caponata

      Köögiviljad ja taimetoit

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kaalika-kikerhernekarri

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Hernesupp karulaugupestoga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Krõbedad ahjuköögiviljad

      Köögiviljad ja taimetoit

      Ricottaga täidetud suvikõrvitsad tomatikastmes

      Köögiviljad ja taimetoit

      “Caponata”-pastaroog

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kõrvitsa-chilli ehk vürtsikamat sorti kõrvitsa-oapada

      Linnuliha ja liharoad

      Sült vasikalihaga

      Linnuliha ja liharoad

      Magushapu sealiha

      Linnuliha ja liharoad

      Waldorfi salat kanaga

      Linnuliha ja liharoad

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Linnuliha ja liharoad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Linnuliha ja liharoad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Linnuliha ja liharoad

      Harissakana

      Linnuliha ja liharoad

      Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

      Linnuliha ja liharoad

      Hakklihatäidisega ahjubataat

      Linnuliha ja liharoad

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Linnuliha ja liharoad

      Suitsukana-arbuusisalat

      Linnuliha ja liharoad

      Vietnamipärane kanasalat

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Magustoidud

      Triflee rullbiskviidi ja marjatarretisega

      Magustoidud

      Küpsetamata toorjuustukook piparkookide ja koorelikööriga

      Magustoidud

      Eton mess õunapüreega

      Magustoidud

      Angervaksa panna cotta küpsetatud valge šokolaadi ja marjadega

      Magustoidud

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Magustoidud

      Kõrvitsa-tiramisu

      Magustoidud

      Saiavorm rabarberiga

      Magustoidud

      Sipelgapesakook

      Magustoidud

      Granita veriapelsinide ja vahuveiniga

      Magustoidud

      Jõuluaja šokolaadi-marjakook

      Magustoidud

      Beseerull tikrikreemiga

      Salatid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Salatid

      Waldorfi salat kanaga

      Salatid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Salatid

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Salatid

      Grillsalat suitsulõhega

      Salatid

      Suitsukana-arbuusisalat

      Salatid

      Heeringa-kodujuustusalat

      Salatid

      Vietnamipärane kanasalat

      Salatid

      “Ehe Eesti köök” ja kartulisalat

      Salatid

      Suvine värske kartuli-oa salat salvei ja peekoniga

      Salatid

      Umbrohusalatit ja karulaugukana

      Salatid

      Köögiviljasalat maapähklikastmega

      Soolased küpsetised

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Soolased küpsetised

      Kõrvitsakarask

      Soolased küpsetised

      Focaccia rohelise sibula ja karamelliseeritud fenkoliga

      Soolased küpsetised

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Soolased küpsetised

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas suitsulõhe ja peediga

      Soolased küpsetised

      Lameleib vürtskilu, ricotta ja röstitud tomatiga

      Soolased küpsetised

      Pirukad punase kapsa, õuna ja Briega

      Soolased küpsetised

      Naadi-juustu skoonid

      Soolased küpsetised

      Sibulapirukas Brie juustuga

      Soolased küpsetised

      Lahtine seene-tomatipirukas

      Supid

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Supid

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Supid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Supid

      Kanaseljanka

      Supid

      Teise ringi toit – pardiborš

      Supid

      100 suppi ja raamatuloos

      Supid

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Supid

      Röstitud tomatitest supp kookospiima ja läätsedega

      Supid

      Paprikane lõhesupp

      Supid

      Seene-kruubisupp lehtkapsaga

      Supid

      Köögiviljasupp koduaiapestoga

      Supid

      Teise ringi Tom Kha kalkunilihaga

      Suupisted

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Suupisted

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Suupisted

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Suupisted

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Suupisted

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Suupisted

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Suupisted

      Ahjus küpsetatud Camembert jõhvikatega

      Suupisted

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Suupisted

      Diskomunad

      Suupisted

      Kiired ja vürtsikad kalmaarirõngad

      Suupisted

      Suitsumakrellimääre

      Suupisted

      Lehtkapsakrõpsud

  • Reisid, restod ja juhtumised
    • Kõik Juhtumised Reisid Restoranid
      Elamused

      Suupistelaud Eesti sünnipäevaks

      Elamused

      Ideid ja maitseid

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Elamused

      Amsterdamist armastusega

      Juhtumised

      Ideid ja maitseid

      Juhtumised

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

      Juhtumised

      Katsejänesena toitumisuuringus

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Reisid

      Amsterdamist armastusega

      Restoranid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Restoranid

      Sinimerekarbid tšillise ürdivõiga (ja FAO27 kalakohvik)

      Restoranid

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

  • Tehtud tööd
  • Minust
  • Kontakt

Noad-Kahvlid | Toidublogi | Britt Paju

Määramata

Aasta kokkamiskokkuvõte ja väike nõgesesnäkk

autor Britt mai 18, 2012august 8, 2018
Aasta kokkamiskokkuvõte ja väike nõgesesnäkk
Aastakene on ootamatult mööda vuhisenud ja tundub, et on aeg oma siinne tegevus nüüd kuidagi enam-vähem mõistuspäraselt kokku võtta.
Mis siis selle aja sees juhtunud on? Kindlasti võib öelda, et eelmisest maist alates on palju toitu ära söödud, palju sellest on prügikasti rännanud ja palju on koer nahka pistnud. Ühtegi toidumürgistusjuhtumit ei ole antud perioodi jooksul siin majas registreeritud. Lapsed ja  mees on treenitud imelike nimedega roogi sööma või siis vähemalt neid proovima ilma eelnevalt nutma puhkemata. Ise olen hakanud armastama koriandrit ja baklažaani. Naabrid on pidanud hämmeldunult jälgima, kuidas üks agar persoon terrassil tundide kaupa oma kartulit pildistab. Ja muidugi olen lugenud, kirjutanud, õppinud ja hakkinud.
Lisaks sellele, et huvi kulinaaria vastu järjest süveneb, olen boonusena kaasa saanud palju sõpru, kes kas blogimaastikul tegusad või siis otsapidi toiduteemaga seotud on. Paljuski tänu nendele on ette tulnud ka väga kentsakaid olukordi ja põnevaid juhtumisi. No kas kujutate ette, et kamp üksteist rohkem või vähem mittetundvaid naisterahvaid pimedal suveööl koos turule murakajahile hiilivad? Meeleolukas retk Helsingisse koos sealse Restoranide päevaga, mitmed toidu- ja fotokoolitused, restoranikülastused, Ubinapäev, köögimuusikal ja palju muud on kõik olnud viimasepeal vahvad ja sellist programmi ning seltskonda poleks ma küll eales osanud oma igapäevaste toimetuste sekka oodata.
Tallina Teeninduskooli kokakursus oli samuti unustamatu kogemus ja kuigi ma ei saa öelda, et sealne õppekvaliteet mulle 100% meeltmööda oleks olnud, sain ometigi palju teadmiseid juurde ning proovisin ära toidud, milleni ma vist oma mõistuse ja isudega kunagi ei oleks jõudnud. Paljud nendest olid vägagi positiivsed üllatused. Ja ilma TEKOta ei oleks ma ilmselt kunagi sattunud Chedi köögipoolele ja ilma blogita ei oleks ma ilmselt osanud sinna ka sattuda.
Mäletan kunagist suurt hirmu, et mis siis saab kui mõni tuttav mu salajasest blogimiskirest teada saab ja oh õudust, kogu seda siia kirjapandud jama veel lugema peaks viitsima. Praeguseks on ilmselt nii mõnedki toiduvaldkonnas töised ja tegusad inimesed antud üllitist siin kaema sattunud ning loodetavasti on nende närvisüsteemid korras ja vererõhud ikka endisel tasemel. Ehk siis olen vist ise ka inimesena selle aja jooksul kasvanud, et mitte enam arust ära minna vaagimisega, mida teised minust või minu tegemistest küll arvata võiksid. Kuigi, mis seal salata, vahest ikka statistikanumbreid piilun ja heas mõttes ehmatan – teid käib siin ikka päris palju! Tegelikult võiks aga toidublogides (vähemalt minu arvamist mööda) väikestviisi kriitikat või oma kogemuste jagamist kasvõi kommentaaride näol palju rohkem olla, sest nii enda kui teiste apsakatest õpibki ju kõige paremini. Samas, ega mu isiklik käsi mõnest teisest blogist proovitud ja ehk hoopis oma rumaluse tõttu nässukeeratud toidust ka kergelt raporteerima ei tõuse.
Mis ma siis ise oma toidutegemisoskustest arvan? Üks naiivne naisterahvas mõtles kunagi, et teeb endale kulinaariasaladused aastaga selgeks ja hakkab kodus varrukast terriine ja sufleesid viskama ning sellega otse loomulikult kõik sugulased-tuttavad pahviks lööb. Njah… ütleme, et päris nii kergelt asjad veel ei käi ja enne suuremat kokkamist otsin ikka endiselt raamatutest-ajakirjadest inspiratsiooni. Küll olen hakanud retsepte mõistuspärasemalt lugema ja vastavalt oma eelistustele mugandama. Vahel lööb kõigest sellest tulenevalt pähe ka mõni päris oma idee, mis kiirelt-kiirelt teostamist vajab. Kui aga arvestada nüüd, et veel poolteist aastat tagasi murdsin pead selle üle, mis on osso buco ja arvasin, et anšoovis on kilu, siis on asjalood ikka tunduvalt paremad. Natuke liiga kiiresti on kõik ehk käinud, aga samas on kogu see teekond väga huvitav olnud.

Allpooltoodud graafik  iseloomustab nüüd küll hoopis fotograafiaoskuste arengut võrreldes enesehinnangu ja pildi tegeliku kvaliteediga. Kes selle graafiku tegelik autor on ma ei tea, aga oma tõetera on siin vist sees küll. Fotograafia on samuti blogimisega väga tihedalt seotud, kuid minu enda kogemus ütleb, et kulinaarsete oskuste osas saaks ka päris sarnase skaala joonistada. Ehk siis enesekindlus ja teadmiste hulk on omavahel pöördvõrdelises seoses ja mida rohkem sa tead või oskad, seda rohkem saad aru, et väga-väga pikk tee on veel sinnamaani, et ise endaga kohe niimoodi päris rahul olla. Aga plaanin ikka süüa edasi teha ja aina rohkem juurde õppida ning seda saiti ei ole mul vähemalt lähiajal  kavas veel kokku pakkida. Loodan, et käite siin minu toimetusi ka edaspidi jälgimas ja nagu ütleb selle sajandi tuntud naisfilosoof  Betty Suarez – kui mu blogi inspireerib kasvõi ühtegi inimest, on asi seda väärt! 🙂


Lõpetuseks üks lihtne retsept, mis kulub marjaks ära, kui plaanite korraldada umbrohupidu või niisama väikesest rohelisest snäkist puudust tunnete. Idee on pärit Sami Tallbergi  raamatust “Villiyrtti keittokirja”, mis on üks vahva lugemine juhuks kui soovite kaselehtedega vorsti grillida, jänesekapsaga kammkarpe valmistada või siis sedasama nõgest frittida. Nõgesehooaeg on praegu ju täistuuridel käimas ja taime, mis stimuleerib serotoniini biosünteesi peaajus, tuleb tarbida juba selleks, et rõõmsal meelel suvele vastu minna.
Frititud nõges
paar peotäit noori nõgeselehti
liiter rapsiõli
1tl meresoola
Kuumuta liitrike rapsiõli sügavas pannis u 160-kraadini, ehk siis kuumaks, aga mitte just kõige kuumememaks. Lisa nõgeselehed mitmes jaos, friti ühte satsi nii pool minutit ja tõsta majapidamispaberile nõrguma. Puista peale meresoola ja söö terviseks. Ülejäänud õli saad kas praadimiseks või muuks otstarbeks kenasti ära kasutada.

ürt, lible ja umbrohivahepalad
17 kommentaari
0
FacebookTwitterPinterestEmail
eelmine postitus
Kalakarri
järgmine postitus
Salatit ja grilli

Sulle võivad veel meeldida...

Mango-astelpaju smuuti

Üks väike viineripirukas

Nori-krõbuskid

Kodused müslibatoonid aprikooside ja kookosega

Suitsumakrellimääre

Umbrohusupp, aedniku rõõm

Kitsejuust ja viigimari – kes neid suudaks lahuta,...

Jääkohv banaani ja kookospiimaga

Hommikune ärataja mustikate ja pirniga

17 kommentaari

Mari-Liis mai 18, 2012 - 10:05 e.l.

No palju õnne aasta täitumise puhul ja et seda indu ja sulejooksu ja loovust jaguks ikka pikaks-pikaks ajaks!. Bettyl on õigus muidugi nagu alati. Ja mind võib kasvõi kohe selleks üheks inspireeritud inimeseks lugeda, sest olen neid frititud nõgeselehti juba raamatu soetamise päevast plaaninud teha, aga esialgu oli lumi ja siis jälle muid hädasid. Homme proovin ära!

Reply
Britt mai 18, 2012 - 1:54 p.l.

Aitäh, Mari-Liis! Sinu blogist olen mina kohe päris lugematul korral inspireerunud ja tore on olnud tuttavaks saada. Nõges on aga hea! 🙂

Reply
Liina mai 18, 2012 - 2:07 p.l.

See murakaralli oli tõeste äge, niisamuti kui gastrotripp Helsingisse, ühispugimine Mozzas enne köögimuusikali jne jne. Kui keegi on mu käest küsinud, et mida blogimine mulle andnud on, siis olen alati pikalt mõtlemata vastanud – hulga toredaid kaaskannatajaid 🙂
Indu ja isu järgnevatekski aastateks!

Reply
Ülle mai 18, 2012 - 2:24 p.l.

Hee, kas sa tõesti lootsid, et blogid aastakese ja siis viskad jalad seinale:):):). Kui ikka sõrme oled juba andnud, resp klahve toksinud, ei see nii lihtsalt enam lõpe. See pidev maailmapildi avardumine ja hullud inimesed on kindlapeale see adrenaliin, millest enam lahti ei saa.
Jätku järgnevateks aastateks!

Reply
Ragne mai 18, 2012 - 4:29 p.l.

Alles aasta? Tundub, et oled juba pikemat aega blogijate hulgas figureerinud:) Murakaralliga meenus mulle koheselt mõnus varahommikune ärkamine, ilus soe suveöö, mis tasapisi aina valgemaks läks…. ja muidugi see turu kohalikust "restoraanist" ostetud tõrva kohv:)

Palju-palju õnne ja ikka edu edaspidiseks;)

Reply
Tuuli mai 18, 2012 - 6:28 p.l.

No mina alustan esmalt tavapärase imestushüüdega, et kas tõesti on sellest ainult aasta, mil saime hakkama ilma Briti toitude ja huumorita 😀 Minu meelest on Sinu blogi nii iseenesestmõistetavaks muutunud, nagu hommikukohvi. Igal juhul palju õnnesoove aastaseks saanud blogile ja blogi perenaisele ning hullult tore, et oled meie hullukeste hulka ennast heitnud. Et ikka jätkuks jaksu ja indu!

Reply
Piret mai 19, 2012 - 7:28 e.l.

Palju õnne! Sinu hea sulejooks ja huumoorikat stiili on olnud inspireerivad juba esimestest postitustest alates. Sinu sihikindlus teeb kadedaks ja Sinu seltskond rõõmsaks. Isukat blogimist!

Reply
Britt mai 19, 2012 - 1:20 p.l.

Kallid naised, suur tänu! Ilma teieta ei oleks see aasta pooltki nii vahva olnud ja loodan, et meil saab tulema veel palju-palju heas mõttes hulle üritusi ja toiduavastusi. Kala ja karulauku teile kõigile! 🙂

Reply
Marju mai 19, 2012 - 8:32 p.l.

Palju õnne Britt! Sinu blogi on alati supertore lugeda ja kõige meeldivamaks teeb selle asjaolu, et mina nüüd tean, milline armas inimene kõige selle taga on!

Reply
Britt mai 20, 2012 - 8:14 p.l.

Marju, aitäh sulle heade sõnade eest! Mul jälle on väga hea meel, et me just sinuga peaaegu samaaegselt siia internetti sattusime ja kahekesi võib vist öelda, et pea ees vette hüppasime. Rebased me igatahes enam ei ole! :))

Reply
Pille mai 21, 2012 - 7:10 e.l.

Õnnesoovid tähtsa tähtpäeva puhul ja järgmiste õunakoogikohvikute ja kulinaariareisideni!

Reply
Britt mai 22, 2012 - 9:27 p.l.

Aitäh, Pille! Minul ja minu raamaturiiulil on igatahes väga hea meel, et nami-nami siin majas ka avastatud sai. 🙂

Reply
Liina mai 24, 2012 - 3:24 p.l.

Palju õnne Britikene! Sa oled selle aastaga rohkem ette võtnud kui mõni inimene poole eluga! Väga tubli! Jätka ikka samas vaimus ja paluks edaspidi toidupiltide kõrvale veel rohkem neid nauditavaid stoorisid 😉

Reply
Silja mai 24, 2012 - 8:57 p.l.

Kallis Britt, palju õnne Sulle! Väga tore blogi on Sul ja loodan, et seda Briti huumorit jätkub meile kohe kauemaks:D

Reply
Britt mai 28, 2012 - 2:03 p.l.

Liina ja Silja, suur aitäh teile! Õnne ei ole kunagi liiga palju! Püüan anda endast parima ja alustuseks kiiresti-kiiresti mõned postitused siia juurde tekitada.:)

Reply
tibutriin juuni 1, 2012 - 7:09 e.l.

oo, palju õnne aastapäevaks! ja kirge ja inspiratsiooni paljudeks-paljudeks aastateks!!! blogimiseks ja kokkamiseks ja kõigeks muuks muidugi ka 🙂

Reply
Britt juuni 6, 2012 - 8:14 p.l.

Aitäh, Tibu! Võtan kogu selle õnne, kire ja inspiratsiooni suure rõõmuga vastu – see on väga vajalik kraam! Noh ja ehk on sellest tolku ka mõnel tulevasel veiniõhtul, onju. 😉

Reply

Kommenteeri Tühista vastus

Salvesta mu nimi, email ja veebilehe aadress järgmiseks korras, kui kommenteerin.

Minust

Minust

Minust

Tere, mina olen Britt! Armastan toitu, kokkamist ning kõike, mis sellega seotud. Ilmselt liigagi palju, sest vahel kipun hilinema just seepärast, et viimasel hetkel on tarvis jäätis masinasse pista või katsetada viiendat korda mõnda küpsiseretsepti. Aga püüan oma planeerimisoskuseid jõudu mööda arendada. Siia blogisse kogun retsepte, toidumõtteid ja sekka aeg-ajalt ka reisi- ning restoranimuljeid. Kui tunned, et need teemad on sinu jaoks, siis astu aga julgesti edasi!

Loe edasi...

Minu raamatud

Promotion Image
Promotion Image

VAATA KÕIKI MU RAAMATUID

Leiad mind veel…

Instagram Pinterest Email Bloglovin

Populaarseimad postitused

  • 1

    Sipelgapesakook

    mai 9, 2020
  • 2

    Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

    mai 11, 2025
  • 3

    Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

    juuli 5, 2019
  • 4

    Üks väike viineripirukas

    november 7, 2011
  • 5

    Vale-lehttainaga õunakook

    aprill 12, 2011
  • 6

    Kodujuustukook mustsõstrakattega

    veebruar 24, 2015
  • 7

    Eton mess õunapüreega

    oktoober 13, 2023
  • 8

    Heeringa-kodujuustusalat

    august 3, 2018
  • 9

    Õhukesed ülepanni pannkoogid või siis lihtsalt krepid

    september 10, 2011
  • 10

    Mustsõstrane sefiiritort

    märts 6, 2020

Noad-Kahvlid Facebookis

Noad-Kahvlid

MINU RETSEPTE LEIAD VEEL:

Promotion Image

Värsked postitused

  • Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega
  • Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega
  • Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega
  • Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga
  • Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

Viimased kommentaarid

  • epp viires, Vale-lehttainaga õunakook
  • Britt, Kaeraterapuder
  • Tanel, Kaeraterapuder
  • Britt, Sipelgapesakook
  • Helle, Sipelgapesakook

Arhiiv

Rubriigid

Meta

  • Logi sisse
  • Postituste RSS
  • Kommentaaride RSS
  • WordPress.org

MINA INSTAGRAMIS

Salaja loodan küll, et veriapelsinide hooaeg kest Salaja loodan küll, et veriapelsinide hooaeg kestab seekord igavesti, aga minu pessimistlikum pool on selles osas ärev. Marmelaad on aga õnneks nüüd purgis (ja ka blogis). See on pehmemat tüüpi nagu mulle endale meeldib ja seguneb suurepäraselt igasuguse kreemja materjaliga, olgu selleks siis toorjuustukate koogil, vahukoor, jäätis, paksem jogurt pannkoogil või hoopis praesaial. Pluss veel see boonus valmistamisel, et küsimustele stiilis “mis teed”, saab vastata igapäevasel ilmel “keedan apelsine” - reaktsioonid on väga toredad. 
•
•
•
#veriapelsin #marmelaad #vaesedrüütlid #noadkahvlid #dkokaraamat #dansukker
Meresoolakoorikus küpsetatud siiakala! 💙 Väga Meresoolakoorikus küpsetatud siiakala! 💙 Väga maitsev sai ja sobib ilmselt lauale ka homse tähtsa päeva puhul. Valmistamine on väga lihtne ja kala jääb niimoodi küpsedes kohe eriti mahlane.

SOOLAKOORIKUS KÜPSETATUD SIIG

Koostisosad:
1 (u 1 kg kaaluv) roogitud siig (näiteks Peetri Lõheärist)
1 sl oliiviõli
1,5-2 kg jämedat meresoola
suur peotäis tilli- ja petersellivarsi
1 sidrun

Sega sool u 1,5 dl veega ja kuhja pool sellest küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.  Kuivata siig  majapidamispaberiga ja määri õliga kokku. Tõsta ahjuplaadile ning  aja sool laiali nii et see jääks täpselt kala alla. Täida kala sisemus sidruniviilude ja tilli- ning petersellivartega ja vala kalale ülejäänud sool. Ära seda kala sisemusse lükka vaid ikka ainult peale.  Patsuta sool kala ümber võimalikult kokku. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit (või kui lihatermomeeter näitab paksemast turjaosast mõõdetuna 55 kraadi) ja lase kalal enne kooriku eemaldamist veel 10 minutit puhata. Eemalda koorik ja tõsta kala serveerimisvaagnale. Võid efektseid soolatükke ka vaagnale lisada, kuid jälgi, et neid süües kalale ei satuks. Paku juurde ka sidruniviile. 

#noadkahvlid #koostöö #peetrilõheäri #hakkamesättima #ev🇪🇪💯
Üks pudrusmuuti, palun! 🍎 Tegelikult täiesti Üks pudrusmuuti, palun! 🍎 Tegelikult täiesti normaalne smuuti, aga kaerahelvestega, mis on istunud öö otsa mandlipiimas (tean küll, et õige on “mandlijook”, aga  mul on tarvis veel harjuda, vabandust). Nagu toorpudrugi puhul. Ja öeldakse , et hommik on õhtust targem, aga mitte praegu! Just õhtul ongi see kaerahelbetegevus tarvis ette võtta, et hommikul blenderile hagu anda ja smuuti klaasi kallata.  Retsept on mõne üleliigse selgitusega blogis ka (vt.link bios)

Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga
Kahele

* 	1 dl täistera kaerahelbeid
* 	2 dl mandlipiima
* 	1 väiksem banaan
* 	1 keskmise suurusega õun
* 	2-3 sl külmutatud  astelpajumarju
* 	1 tl maapähklivõid
* 	1 tl jahvatatud kaneeli

Pane eelmisel õhtul kaerahelbed mandlipiimaga külmkappi likku. Viiluta banaan ja pista samuti eelmisel õhtul sügavkülma. Hommikul vala kaerahelbed koos vedelikuga blenderisse, lisa külmutatud banaan, astelpajumarjad ja kergelt tükeldatud, aga koorimata ja puhastamata õun (välja arvatud õunasaba muidugi, selle võiks eemaldada) ning maapählivõi ja pool kaneelikogusest. Surista pikalt, kuni saad ühtlase konsistentsi ja lisa vahepeal vett või veel mandlipiima, kui tarvis. Vala klaasidesse ja puista peale ülejäänud kaneel. Valmis ongi!

#noadkahvlid #pudrusmuuti #hommikusöök #smuuti #õun
Rõõmsaid ja maitsvaid pühi teile kõigile! Lahk Rõõmsaid ja maitsvaid pühi teile kõigile! Lahket jõuluvana ka !
🎄🎅🎄
Üks tore kokaraamat on valmis saanud! Edela-Prant Üks tore kokaraamat on valmis saanud! Edela-Prantsusmaal üles kasvanud Yoann Ricau sai toiduvalmistamispisiku oma vanaemalt ning erinevates maailma paikades elades on see huvi ainult süvenenud. Algselt vaid oma sõpradele ja sugulastele mõeldud raamat kasvas “veidi” suuremaks projektiks ja nii on kõigil võimalik nüüd sellest osa saada. Raamat valmis toit toidu haaval Yoanni praeguses Tallinna kodus ja ega minul suurt muud teha polnud tarvis kui toitu pildile sättida, kaameraga klõpsutada ja pärast head-paremat peale ampsata. Töö missugune! 😀Projekti juhtis @liavirkus ja kogu materjali kujundas imeliseks raamatuks kokku @kyllikuusik . Kui raamatupoodi satute, siis kindlasti piiluge kaante vahele ja mine tea, äkki sobib kellelegi kingikotti ka. Congrats, @my_franco_american_kitchen ! Can’t wait to start cooking! ❤️🥂
Võib vist jõulumaitseid juba vaikselt käpikuga Võib vist jõulumaitseid juba vaikselt käpikuga katsuma hakata. 🎄Kellel  jõululainele saamisega samuti veel ragistamist, siis verivorstiga hotdog võib aidata. Sinep, pohlamoos ja hautatud hapukapsas ka veel saia vahele ja valmis ongi. Järgmiseks siis juba veidi kangem kraam nagu näiteks jõulupärg või jõuluturg… 😀 Toredat advendiaega! 

#ümberlaua #jõuluaeg #christmashotdog
Täitsa tore stritsel sai. Õunte, martsipani ja k Täitsa tore stritsel sai. Õunte, martsipani ja kerge sidrunisärtsuga. Täidist pidavat nüüd lõpuks ka piisavalt olema. Nii ütleb vähemasti üks viimasel ajal stritslidieeti harrastanud fookusgrupp. 

Link retseptile on bios, juhuks kui näiteks homme võiks olla stritslipäev või nii. 

#noadkahvlid #stritsel #dansukker #dkokaraamat
Tere, sügis! 🍂 Paluks seeni ka nüüd… #lem Tere, sügis! 🍂 Paluks seeni ka nüüd…

#lemmikaastaaeg #sügis #autumnleaves
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - noad-kahvlid.
Veebilehe on loonud Johanna Oja


Ülesse