Ilmselgelt on blogimisse jäänud liiga suur paus kui peale kõva häälega välja öeldud postitamisplaanile järgneb hämmeldunud pilk su enda kaheksaselt: “Blogi? Sul pole ju blogi? Laural on!”
Tõepoolest. Blogimiseks saab nimetada vist siiski pisut agaramat veebipõhist tegevust, olgu see igapäevaelu siis ükskõik kui tihedalt toitu ja fotomöllu täis. Padjaklubiga küll rinda pistma ei hakka, aga kel on soovi, võib kinni pista ühe üpris leebeloomulise smuuti, mis inspireeritud indiapärasest mango lassist. Ja sisaldab keefirit, mis on praegu ütlemata moodne kraam nendes riikides, kus inimestel pole olnud võimalust seda pioneerilaagris leivaviilu kõrvale kannude kaupa pruukida! Kogus seekord täiesti egoistlikult ühele.
MANGO-ASTELPAJU SMUUTI
ühele
120 g külmutatud mangot (Rimis on.Või kui leiad häid mangosid, külmuta ise)
50 g banaani
0,5 dl astelpajumahla (100% ja ilma suhkruta) või peotäis külmutatud astelpajumarju
1 dl lahjemat kookospiima
1 dl keefirit
näpuotsaga kardemoni ja kurkumit
soovi korral veidi õietolmu
Vala vedelikud blenderisse ja lisa banaan, mango ja veidi kardemoni ning kurkumit. Surista korralikult. Serveerimisel puista soovi korral peale ka pisut õietolmu.