KOOSTISOSAD
- 1 broilerifilee
- 100 g kartulit
- 5 kirsstomatit
- 20 g paprikat
- 1 küüslauguküüs
- paar tüümianioksa või pisut kuivatatud tüümiani
- 1 tl oliiviõli
- soola, pipart
JUHISED
Kuivata kanafilee majapidamispaberiga ja maitsesta kergelt soola-pipraga. Lase vähemalt pool tundi toatemperatuuril maitsestuda ja üles soojeneda. Koori kartul ja lõika õhemateks viiludeks. Koori ja viiluta ka küüslauguküüs ning poolita tomatid ja tükelda paprika. Voldi küpsetuspaberileht (u 38×42 cm) keskelt pooleks ja lahti tagasi. Voltimisjoone lähedale paberi keskel lao kartulid, küüslauk, tomatid ja paprika ning aseta nendele kanafilee. Lisa tüümian ja vala üle oliiviõliga. Vii vaba paberipool nüüd üle täidise ja rulli küpsetuspaberiääred koos poolkaarekujuliselt kokku, nii et täidis jääks justkui paberist pelmeeni sisse peitu. Jäta õhule liikumisruumi ja ära rulli paberit
liiga tiheldalt kokku. Küpseta 180-kraadises ahjus u 25 minutit. Lase 5 minutit paberis veel „tõmmata“ ja seejärel serveeri. Paku kõrvale ka värsket salatit. Kui sööjaid on rohkem, valmista igaühele oma „kanapakk“.