Noad-Kahvlid | Toidublogi | Britt Paju
  • Esileht
  • Retseptid
    • Kõik Argiroad Hoidised ja lisandid Hommikusöögid Joogid Kala ja mereannid Kastmed Koogid ja magusad küpsetised Köögiviljad ja taimetoit Linnuliha ja liharoad Magustoidud Salatid Soolased küpsetised Supid Suupisted
      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Retseptid

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Waldorfi salat kanaga

      Argiroad

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Argiroad

      Caponata

      Argiroad

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Argiroad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Argiroad

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Argiroad

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Argiroad

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Argiroad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Argiroad

      Harissakana

      Argiroad

      Kaalika-kikerhernekarri

      Hoidised ja lisandid

      Eton mess õunapüreega

      Hoidised ja lisandid

      Caponata

      Hoidised ja lisandid

      Mustasõstra-lavendliželee

      Hoidised ja lisandid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hoidised ja lisandid

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Hoidised ja lisandid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Hoidised ja lisandid

      Veinine marjamoos

      Hoidised ja lisandid

      Suitsumakrellimääre

      Hoidised ja lisandid

      Rabarbrikreem

      Hoidised ja lisandid

      Roosiaia ploomimoos

      Hoidised ja lisandid

      Värske peedi “pesto”

      Hoidised ja lisandid

      Kibuvitsamoos punasesõstramahlaga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Hommikusöögid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Hommikusöögid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hommikusöögid

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Hommikusöögid

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Hommikusöögid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Hommikusöögid

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Hommikusöögid

      Suvikõrvitsa-salsaga munapuder

      Hommikusöögid

      Ahjupannkook tikritega

      Hommikusöögid

      Suitsumakrellimääre

      Hommikusöögid

      Ülepannikoogid peediga

      Hommikusöögid

      Natuke raamatust “Fitness & toitumine” ning üks tore…

      Joogid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Joogid

      Jääkohv banaani ja kookospiimaga

      Joogid

      Mango-astelpaju smuuti

      Joogid

      Naadismuuti

      Joogid

      Sidecar veriapelsiniga

      Joogid

      Lehtkapsasmuuti

      Joogid

      Granaatõunaglögi

      Joogid

      Natuke jõulu kohvitassis

      Joogid

      Roheline smuuti koriandri ja ingveriga

      Joogid

      Jogurtikook ja smuuti – viigimarjadega

      Joogid

      Peedi-vaarika mahedik

      Joogid

      Kuum rummijook ingveri, sidruni ja meega

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Kala ja mereannid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Kala ja mereannid

      Soolakoorikus küpsetatud siig

      Kala ja mereannid

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Kala ja mereannid

      Aurutatud huntahven ingveri ja rohelise sibulaga

      Kala ja mereannid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Kala ja mereannid

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kala ja mereannid

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Kala ja mereannid

      Grillsalat suitsulõhega

      Kala ja mereannid

      Orsoto maapirni ja suitsuräimega

      Kastmed

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Kastmed

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Kastmed

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kastmed

      Hernesupp karulaugupestoga

      Kastmed

      Grillsalat suitsulõhega

      Kastmed

      Porgandihummus

      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Koogid ja magusad küpsetised

      Šokolaadine küpsisetort kohupiima ja ploomidega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Plaadi-Brita maasikate ja rabarberiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Maasikatort  mascarponekreemiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Toorjuustu-jogurtikook veriapelsinidega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Caponata

      Köögiviljad ja taimetoit

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kaalika-kikerhernekarri

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Hernesupp karulaugupestoga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Krõbedad ahjuköögiviljad

      Köögiviljad ja taimetoit

      Ricottaga täidetud suvikõrvitsad tomatikastmes

      Köögiviljad ja taimetoit

      “Caponata”-pastaroog

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kõrvitsa-chilli ehk vürtsikamat sorti kõrvitsa-oapada

      Linnuliha ja liharoad

      Sült vasikalihaga

      Linnuliha ja liharoad

      Magushapu sealiha

      Linnuliha ja liharoad

      Waldorfi salat kanaga

      Linnuliha ja liharoad

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Linnuliha ja liharoad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Linnuliha ja liharoad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Linnuliha ja liharoad

      Harissakana

      Linnuliha ja liharoad

      Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

      Linnuliha ja liharoad

      Hakklihatäidisega ahjubataat

      Linnuliha ja liharoad

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Linnuliha ja liharoad

      Suitsukana-arbuusisalat

      Linnuliha ja liharoad

      Vietnamipärane kanasalat

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Magustoidud

      Triflee rullbiskviidi ja marjatarretisega

      Magustoidud

      Küpsetamata toorjuustukook piparkookide ja koorelikööriga

      Magustoidud

      Eton mess õunapüreega

      Magustoidud

      Angervaksa panna cotta küpsetatud valge šokolaadi ja marjadega

      Magustoidud

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Magustoidud

      Kõrvitsa-tiramisu

      Magustoidud

      Saiavorm rabarberiga

      Magustoidud

      Sipelgapesakook

      Magustoidud

      Granita veriapelsinide ja vahuveiniga

      Magustoidud

      Jõuluaja šokolaadi-marjakook

      Magustoidud

      Beseerull tikrikreemiga

      Salatid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Salatid

      Waldorfi salat kanaga

      Salatid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Salatid

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Salatid

      Grillsalat suitsulõhega

      Salatid

      Suitsukana-arbuusisalat

      Salatid

      Heeringa-kodujuustusalat

      Salatid

      Vietnamipärane kanasalat

      Salatid

      “Ehe Eesti köök” ja kartulisalat

      Salatid

      Suvine värske kartuli-oa salat salvei ja peekoniga

      Salatid

      Umbrohusalatit ja karulaugukana

      Salatid

      Köögiviljasalat maapähklikastmega

      Soolased küpsetised

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Soolased küpsetised

      Kõrvitsakarask

      Soolased küpsetised

      Focaccia rohelise sibula ja karamelliseeritud fenkoliga

      Soolased küpsetised

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Soolased küpsetised

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas suitsulõhe ja peediga

      Soolased küpsetised

      Lameleib vürtskilu, ricotta ja röstitud tomatiga

      Soolased küpsetised

      Pirukad punase kapsa, õuna ja Briega

      Soolased küpsetised

      Naadi-juustu skoonid

      Soolased küpsetised

      Sibulapirukas Brie juustuga

      Soolased küpsetised

      Lahtine seene-tomatipirukas

      Supid

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Supid

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Supid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Supid

      Kanaseljanka

      Supid

      Teise ringi toit – pardiborš

      Supid

      100 suppi ja raamatuloos

      Supid

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Supid

      Röstitud tomatitest supp kookospiima ja läätsedega

      Supid

      Paprikane lõhesupp

      Supid

      Seene-kruubisupp lehtkapsaga

      Supid

      Köögiviljasupp koduaiapestoga

      Supid

      Teise ringi Tom Kha kalkunilihaga

      Suupisted

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Suupisted

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Suupisted

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Suupisted

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Suupisted

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Suupisted

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Suupisted

      Ahjus küpsetatud Camembert jõhvikatega

      Suupisted

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Suupisted

      Diskomunad

      Suupisted

      Kiired ja vürtsikad kalmaarirõngad

      Suupisted

      Suitsumakrellimääre

      Suupisted

      Lehtkapsakrõpsud

  • Reisid, restod ja juhtumised
    • Kõik Juhtumised Reisid Restoranid
      Elamused

      Suupistelaud Eesti sünnipäevaks

      Elamused

      Ideid ja maitseid

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Elamused

      Amsterdamist armastusega

      Juhtumised

      Ideid ja maitseid

      Juhtumised

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

      Juhtumised

      Katsejänesena toitumisuuringus

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Reisid

      Amsterdamist armastusega

      Restoranid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Restoranid

      Sinimerekarbid tšillise ürdivõiga (ja FAO27 kalakohvik)

      Restoranid

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

  • Tehtud tööd
  • Minust
  • Kontakt
  • Esileht
  • Retseptid
    • Kõik Argiroad Hoidised ja lisandid Hommikusöögid Joogid Kala ja mereannid Kastmed Koogid ja magusad küpsetised Köögiviljad ja taimetoit Linnuliha ja liharoad Magustoidud Salatid Soolased küpsetised Supid Suupisted
      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Retseptid

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Argiroad

      Waldorfi salat kanaga

      Argiroad

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Argiroad

      Caponata

      Argiroad

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Argiroad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Argiroad

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Argiroad

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Argiroad

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Argiroad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Argiroad

      Harissakana

      Argiroad

      Kaalika-kikerhernekarri

      Hoidised ja lisandid

      Eton mess õunapüreega

      Hoidised ja lisandid

      Caponata

      Hoidised ja lisandid

      Mustasõstra-lavendliželee

      Hoidised ja lisandid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hoidised ja lisandid

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Hoidised ja lisandid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Hoidised ja lisandid

      Veinine marjamoos

      Hoidised ja lisandid

      Suitsumakrellimääre

      Hoidised ja lisandid

      Rabarbrikreem

      Hoidised ja lisandid

      Roosiaia ploomimoos

      Hoidised ja lisandid

      Värske peedi “pesto”

      Hoidised ja lisandid

      Kibuvitsamoos punasesõstramahlaga

      Hommikusöögid

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Hommikusöögid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Hommikusöögid

      Veriapelsinimarmelaad ja vaesed rüütlid

      Hommikusöögid

      Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga

      Hommikusöögid

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Hommikusöögid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Hommikusöögid

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Hommikusöögid

      Suvikõrvitsa-salsaga munapuder

      Hommikusöögid

      Ahjupannkook tikritega

      Hommikusöögid

      Suitsumakrellimääre

      Hommikusöögid

      Ülepannikoogid peediga

      Hommikusöögid

      Natuke raamatust “Fitness & toitumine” ning üks tore…

      Joogid

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Joogid

      Jääkohv banaani ja kookospiimaga

      Joogid

      Mango-astelpaju smuuti

      Joogid

      Naadismuuti

      Joogid

      Sidecar veriapelsiniga

      Joogid

      Lehtkapsasmuuti

      Joogid

      Granaatõunaglögi

      Joogid

      Natuke jõulu kohvitassis

      Joogid

      Roheline smuuti koriandri ja ingveriga

      Joogid

      Jogurtikook ja smuuti – viigimarjadega

      Joogid

      Peedi-vaarika mahedik

      Joogid

      Kuum rummijook ingveri, sidruni ja meega

      Kala ja mereannid

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Kala ja mereannid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Kala ja mereannid

      Soolakoorikus küpsetatud siig

      Kala ja mereannid

      Haugi-suvikõrvitsa kotletid

      Kala ja mereannid

      Aurutatud huntahven ingveri ja rohelise sibulaga

      Kala ja mereannid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Kala ja mereannid

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Kala ja mereannid

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kala ja mereannid

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Kala ja mereannid

      Grillsalat suitsulõhega

      Kala ja mereannid

      Orsoto maapirni ja suitsuräimega

      Kastmed

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Kastmed

      Pohlamarmelaad punase veini ja rosmariiniga

      Kastmed

      Siig spargli ja sidrunikastmega

      Kastmed

      Hernesupp karulaugupestoga

      Kastmed

      Grillsalat suitsulõhega

      Kastmed

      Porgandihummus

      Koogid ja magusad küpsetised

      Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

      Koogid ja magusad küpsetised

      Lihtne kohupiima- juustukook mustikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Kaerahelbeküpsised šokolaadi ja kuivatatud jõhvikatega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Jõulu-šokolaadikook

      Koogid ja magusad küpsetised

      Šokolaadine küpsisetort kohupiima ja ploomidega

      Koogid ja magusad küpsetised

      Plaadi-Brita maasikate ja rabarberiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Maasikatort  mascarponekreemiga

      Koogid ja magusad küpsetised

      Toorjuustu-jogurtikook veriapelsinidega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Sirmiku-šnitsel suvikõrvitsahummuse ja tomatitega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Caponata

      Köögiviljad ja taimetoit

      Värske pasta aiakraami ja kitsejuustuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Roheline smuuti selleri ja umbrohuga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kaalika-kikerhernekarri

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kausismuuti kirsside, kakao ja tahiiniga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Köögiviljad ja taimetoit

      Hernesupp karulaugupestoga

      Köögiviljad ja taimetoit

      Krõbedad ahjuköögiviljad

      Köögiviljad ja taimetoit

      Ricottaga täidetud suvikõrvitsad tomatikastmes

      Köögiviljad ja taimetoit

      “Caponata”-pastaroog

      Köögiviljad ja taimetoit

      Kõrvitsa-chilli ehk vürtsikamat sorti kõrvitsa-oapada

      Linnuliha ja liharoad

      Sült vasikalihaga

      Linnuliha ja liharoad

      Magushapu sealiha

      Linnuliha ja liharoad

      Waldorfi salat kanaga

      Linnuliha ja liharoad

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Linnuliha ja liharoad

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Linnuliha ja liharoad

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Linnuliha ja liharoad

      Harissakana

      Linnuliha ja liharoad

      Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

      Linnuliha ja liharoad

      Hakklihatäidisega ahjubataat

      Linnuliha ja liharoad

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Linnuliha ja liharoad

      Suitsukana-arbuusisalat

      Linnuliha ja liharoad

      Vietnamipärane kanasalat

      Magustoidud

      Mannavaht kreekidega

      Magustoidud

      Triflee rullbiskviidi ja marjatarretisega

      Magustoidud

      Küpsetamata toorjuustukook piparkookide ja koorelikööriga

      Magustoidud

      Eton mess õunapüreega

      Magustoidud

      Angervaksa panna cotta küpsetatud valge šokolaadi ja marjadega

      Magustoidud

      Õhukesed pannkoogid veriapelsinikastmes

      Magustoidud

      Kõrvitsa-tiramisu

      Magustoidud

      Saiavorm rabarberiga

      Magustoidud

      Sipelgapesakook

      Magustoidud

      Granita veriapelsinide ja vahuveiniga

      Magustoidud

      Jõuluaja šokolaadi-marjakook

      Magustoidud

      Beseerull tikrikreemiga

      Salatid

      Salat krevettide, fenkoli ja greibiga

      Salatid

      Waldorfi salat kanaga

      Salatid

      Salat külmsuitsuforelli ja mandariinidega

      Salatid

      Salat ahjupeedi ja viigimarjadega

      Salatid

      Grillsalat suitsulõhega

      Salatid

      Suitsukana-arbuusisalat

      Salatid

      Heeringa-kodujuustusalat

      Salatid

      Vietnamipärane kanasalat

      Salatid

      “Ehe Eesti köök” ja kartulisalat

      Salatid

      Suvine värske kartuli-oa salat salvei ja peekoniga

      Salatid

      Umbrohusalatit ja karulaugukana

      Salatid

      Köögiviljasalat maapähklikastmega

      Soolased küpsetised

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Soolased küpsetised

      Kõrvitsakarask

      Soolased küpsetised

      Focaccia rohelise sibula ja karamelliseeritud fenkoliga

      Soolased küpsetised

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas kuumsuitsuforelli ja pastinaagiga

      Soolased küpsetised

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Soolased küpsetised

      Lahtine pirukas suitsulõhe ja peediga

      Soolased küpsetised

      Lameleib vürtskilu, ricotta ja röstitud tomatiga

      Soolased küpsetised

      Pirukad punase kapsa, õuna ja Briega

      Soolased küpsetised

      Naadi-juustu skoonid

      Soolased küpsetised

      Sibulapirukas Brie juustuga

      Soolased küpsetised

      Lahtine seene-tomatipirukas

      Supid

      Kanasupp ürdi-parmesaniklimpidega

      Supid

      Kana-köögiviljasupp maapähklivõi ja kookospiimaga

      Supid

      Hernesupp karulaugupestoga

      Supid

      Kanaseljanka

      Supid

      Teise ringi toit – pardiborš

      Supid

      100 suppi ja raamatuloos

      Supid

      Kalkunifrikadellidega köögiviljasupp

      Supid

      Röstitud tomatitest supp kookospiima ja läätsedega

      Supid

      Paprikane lõhesupp

      Supid

      Seene-kruubisupp lehtkapsaga

      Supid

      Köögiviljasupp koduaiapestoga

      Supid

      Teise ringi Tom Kha kalkunilihaga

      Suupisted

      Krõbedad suupistekartulid vürtsikiluga

      Suupisted

      Lehttainapirukas rooskapsa ja peekoniga

      Suupisted

      Õrnsoolalõhe peedi, granaatõuna ja marineeritud punase sibulaga

      Suupisted

      Seakeeled teriyaki-kastmega

      Suupisted

      Verivorstipirukad hapukapsa ja pohlamoosiga

      Suupisted

      Õrnsoolaforell sõstardega

      Suupisted

      Ahjus küpsetatud Camembert jõhvikatega

      Suupisted

      Maasika-brie lehttainaampsud

      Suupisted

      Diskomunad

      Suupisted

      Kiired ja vürtsikad kalmaarirõngad

      Suupisted

      Suitsumakrellimääre

      Suupisted

      Lehtkapsakrõpsud

  • Reisid, restod ja juhtumised
    • Kõik Juhtumised Reisid Restoranid
      Elamused

      Suupistelaud Eesti sünnipäevaks

      Elamused

      Ideid ja maitseid

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Elamused

      Amsterdamist armastusega

      Juhtumised

      Ideid ja maitseid

      Juhtumised

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

      Juhtumised

      Katsejänesena toitumisuuringus

      Reisid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Reisid

      Amsterdamist armastusega

      Restoranid

      Augustikuine Pariisi-amps

      Restoranid

      Sinimerekarbid tšillise ürdivõiga (ja FAO27 kalakohvik)

      Restoranid

      Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

  • Tehtud tööd
  • Minust
  • Kontakt

Noad-Kahvlid | Toidublogi | Britt Paju

Määramata

Chedi

autor Britt aprill 25, 2012august 8, 2018
Chedi
Peakokk tööhoos
Kohal. Jessas, hea et esimesel päeval kohe hiljaks ei jäänud! Helistan kella ja ootan.  Ukse avab nooremapoolne meesterahvas, kes mind nähes  üleolevalt muigab. „Kas sul midagi kaasas polegi või? Kokariideid või nii?“ Pobisen midagi põllest ja saan ise ka kohe aru, et see on ülimalt loll jutt. Kuidas ma kohe selle peale ei tulnud, et oma vorm tuleks ka ikka muretseda! Õnneks on riietusruumis kokakuubi lademeis ja see mure saab kohe murtud.  Köögis pistetakse mulle ilma pikema seletamiseta kandikutäis tooreid searibisid pihku, näidatakse korra ette, kuidas neid täpselt tärklisega katta ja läinud see poiss ongi. „Eee, kuidas pagan see ribivärk nüüd käiski. Kas ma teen seda üldse õigesti?  Ikkagi peen restoran ja puha, äkki keeran midagi tuksi.“ „Need on ju ainult ribid, mida siin üldse saab tuksi keerata!“, vaidlen mõttes iseendaga. Kuidagi ma selle ülesande ikka täidetud saan. Edasi nuudlite eraldamine, sibulate sorteerimine, sorteeritud sibulate pakkimine, sorteeritud sibulate hakkimine, kanade-partide pakkimine, kalmaaride puhastamine, kalmaaride lõikumine jne, jne, jne.
Lõunapausil peetakse mulle loeng kokatöö tegelikust olemusest – pole siin oodata mingit glamuuri, vaid ainult rutiinne töö, töö, töö. Arvatakse, et kui mul praegu veel üldse mingigi kavatsus on kunagi kokaametit pidama hakata, siis praktika lõppedes on see soov kindlasti kadunud. Söön kartulisalatit ja ei oska selle peale midagi eriti tarka kosta. Ega mul ju tegelikult otsest plaani kokana töötamise osas kunagi olnud polegi. Lõpuks mainitakse lisaks kõigele eelnevale, et mul olevat muide nööbid ka valetpidi ees…
Esimese päeva lõppedes kiljub  praktikant aga vaikselt vaimustusest ja nõuab kodus, et kõik ta käsi nuusutaks, millel on tähtaniisi, soja, kardemoni ja veel mitmekümne maitseaine lõhna. Mida põnevat saab pakkuda tunde kestev  monotoonne hakkimine-pakkimine, küsite onju.  Aga Chedis on möllu, vokisärinat ja tulevärki. Ja sellised kokad, kelle tööd võiks tundide kaupa lihtsalt ammulisui vahtida, kui see viimane tegevus natuke vähem imelik tunduks. Rohmakate Aasia nugade alt lendavad mängleva kergusega välja  filigraansete ääristustega ingveri ja porgandiruudud, tükeldatud tšillipiprad, vesikastanid, maguskartulid ja mustmiljon muud ennenähtud ja -nägemata materjali. Pardikoib muutub sekunditega täpipealt ühesuurusteks krõbeda nahaga viilakateks. Uskumatu, aga sama nuga kasutatakse ka  „tainarullina“ perfektselt ümmarguste  ja paberõhukeste dim-sumi ümbriste valmistamisel ning samas ka  puu- ja köögiviljade koorimisel, nii et ükskõik kui geniaalne koorimisnuga seda nähes jalamaid häbi pärast maa alla vajuks. Praktiliselt kõik toidud valmistatakse vihisevatest leekidest ümbritsetud huugavatel vokkpannidel. Seal valmivad muuhulgas ka nuudlipesad ja imepeened frititud munaniidid, mille tegu on teadus omaette. Jasmiiniteega ribide suitsutamine on hingamisteedele paras katsumus, aga no vägev on! Kõrgel riiulite kohal ripuvad kuldpruunid pardirümbad, mis enne taldrikule jõudmist läbivad mitu erinevat töötlusastet…Seda nimekirja võiks jätkata ja jätkata. Mis peamine – mõelda vaid, et mingitki osa eelpooltoodust ka enda kohmaka käpaga harjutada saab!
Kui te veel aru ei ole saanud, siis ühe eksootikanäljas gastrogroupie jaoks, kelleks Liina meie blogardikamba liikmed mõnda aega tagasi tembeldas,  on Chedi igatahes tõeline sanatoorium. Mis ei tähenda muidugi, et tegu on miski lõõgastava ajaveetmisvõimalusega. Koka töö tuleks kindlasti  märkida maailma raskeimate ametite esikümnesse, kui keegi seda juba teinud ei  ole. Pikad päevad, rutiinne töö vaheldumisi kiirreageerimisega, suur vastutus ja samaaegne sõltuvus kaastöötajatest teevad selle tihti päris pingeliseks. Oluliselt suurem võimalus närvipuntrasse sattuda on aga muidugi siis, kui mõne mure ise tööle kaasa võtad ja sellistel päevadel on sibula hakkimine tegelikult päris mõistlik tegevus. Inimesed on erinevad ja mõne koka perfektne sooritus võib olla teise arvates mitte just kõige parem, kuid mulle tundub, et just niimoodi toimubki üksteise täiendamine ja paras annus „ülevõlli“ pedantsust on siin tegelikult täiesti omal kohal.  Ma ei ole küll mujal köögis tööd teinud, kuid niipalju kui kõrvalt kuulnud ja vilksamisi ka siin näinud olen, tundub hea mainega restorani tegelik saladus olevatki töötajate omavahelises sünergias ja  üksteisesse suhtumises. Tehakse seda, mida tarvis, mitte ei jagata piinliku täpsusega tööliine.Praktikant peab olema muide samuti valvas, et selle poole minuti jooksul, mil ta musta kaussi pessu viib, pooleldi koristatud töökoht vahepeal  juba koka poolt läikima pole löödud. Ja kui see juhtub, siis on ikka piinlik küll.
Selle üheainsama salati või prae taga, mis mõnekümne minutiga lauda jõuab, on mitme inimese pikkade päevade töö, mis algab tooarine valimisest ja töötlemisest ning finišeerub paigutusega taldrikul ja mitte vähem olulise teeninduskvaliteediga. Kui kõike tehakse hoole ja armastusega, peegeldub see ka tulemuses, ükskõik kui tühine või tüütu see väike tööjupp kellegi jaoks parasjagu ka ei tunduks. Ega ilma asjata ole Chedi oma päris lühikese ea jooksul saanud nii palju häid hinnanguid, ühe Hõbelusika (olles muide olnud ka sel aastal kolme rahvusrestorani nominendi hulgas) ja platseerunud Eesti 50 parima restorani seas eelmisel aastal lausa esikohale.
Chedi hinnataset võib pidada pea sama krõbedaks nagu seal serveeritavat partigi, kuid restoran on pidevalt rahvast täis. Seda nädala algusest kuni lõpuni välja. Siinjuures tundub vähemasti mulle kummaline toidu kaasa tellimine, mida juhtub päris tihti. Kas see tuleneb asjaolust, et  Aasia köök võrdub mõne isiku arvates kiirtoiduga või soovitakse lihtsalt olude sunnil kunagi maitstud rooga kodus süüa, jääbki teadmata. Karbilahtritesse pistetud toit võib ju maitsev olla, kuid kahjuks jääb klient nii poolest heast ilma, sest atmosfäär, teenindus ja taldrikule kindlate reeglite järgi paigutatud toit on „drive-in’i“ kõrval kindlasti hoopis midagi muud. Samuti tegid mind nõutuks tellimused nagu kanasupp ilma kanata, toit ilma sojakastme sisalduseta (tuletan meelde, et tegu on Aasia köögiga, kus sellist rooga väga vähe esineb), vürtsikad krevetid ilma tšillita, pähklitega kanaliha ilma kana ja pähkliteta (hea küll, see siin oli praegu väike liialdus, aga mõte jääb samaks), rääkimata kõikidest gluteeni ja laktoosivabadest soovidest. Tean küll, et paljud kannatavad erinevate toiduallergiate all ja ei talu mõnda toidugruppi, kuid et see number nõnda suur on, oli minu jaoks tõeline üllatus. Köögis oldi aga selliste asjadega harjutud ja pea kõikidele eritellimustele ka mingi lahendus leiti.
Võtan siinkohal nüüd oma heietuse kokku. Kuu jooksul kokku pisut rohkem kui nädalajagu tööpäevi on seljataga ja seda kõike tundub nii vähe, aga samas väga palju. Ütleme, et tunniga võin valmis voltida paar kobakat dim-sumi, aga hakin juba natuke paremini ja kõrva taha olen pannud mõned päris head nipid. Olen kohanud palju põnevaid ja toredaid inimesi ning vestelnud nendega nii kulinaaria kui sookvootide teemadel. Pilti ei jõudnud eriti teha, aga ehk lähitulevikus see võimalus veel avaneb. Chedi uus peakokk on Singapurist pärit  Goh Wee Boon. Kuna paljudel singapurlastel on mitu nime, siis tegelikult kutsutakse teda köögis Simoniks ja sellest pikema nimega hoopis Goh Simoniks. Käed-jalad on tal praegu tööd täis, sest eelmise peakoka, härra Chong Chee Loong’i, hea maine ja tugev töö räägivad iseenda eest. Mina soovin siinkohal igatahes nii Simonile kui ülejäänud Chedi-perele jõudu, õnnestumisi ja rõõmsat meelt. Kui keegi Tallinna Teeninduskooli kursuslastest nüüd kaaluma peaks, kas minna oma praktikatunde tegema või hiilida sellest kogemusest kõrvale, siis mina soovitan kindlasti minna. Arvestada võiks aga võimalusega, et te peale  restoranist paberite kättesaamist  terve kodutee nutta löristate, sest  väga lühikese ajaga võib mõni koht lihtsalt niivõrd koduseks saada. Ja praktikalehele võib muide sattuda teie enda poolt pakutud tööalase hinnangu „loll, aga see-eest aeglane“ asemele mitu hoopis kenamat lauset.  Kõik ülejäänud minge aga Chedisse sööma ja kui toit maitseb, siis kiitke kokki ka. Uskuge mind, see tähendab neile väga palju.
elamus
12 kommentaari
0
FacebookTwitterPinterestEmail
eelmine postitus
Austrikastmes veis
järgmine postitus
Kalakarri

Sulle võivad veel meeldida...

5 avastust

Kaks korda Põhjakas

Seenepäevad Loodusmuuseumis

Veinikool ja TEKO

Kevadine Stockholm

Sauce 2015 – mõtted ja meenutused

Ubinapäev ja mõni kook

Veel üks väike reisikirjeldus

Blogarditega Helsingis

12 kommentaari

Monika aprill 25, 2012 - 7:41 e.l.

Tore oli kohe lugeda, et ma ei ole ainuke, kellele tehti nööpide pärast märkus ja see, et igasugune kokkamise/ kokanduse isu pärast praktika lõppu peaks päris kaudnud olema 😀

Reply
Britt aprill 25, 2012 - 7:10 p.l.

Monika, kas Sa olid samas kohas praktikal?Tervitused "kaaskannatajale"!:D

Reply
Anonüümne aprill 25, 2012 - 9:00 e.l.

Oi, Britt, nii äge lugu!

Reply
Ülle aprill 25, 2012 - 9:06 e.l.

Britt, see on väga lahe reportaaž elust enesest! Ja mis peamine, ükski raskus ei jää ületamata:).

Reply
Britt aprill 25, 2012 - 7:15 p.l.

Aitäh, naised!:)

Reply
Liina aprill 25, 2012 - 9:29 p.l.

Britt, nii lahe lugu! Võtsidki ette ja tegid ära selle kokakooli värgi, jube äge! Ma pole siin lugemas käies arugi saanud, et nii pikalt juba õppinud oled ja nüüd veel praktika takkaotsa, ja veel kui ägedas kohas!!! Oh, nagu hüüumärkide arvust juba näha, olen ma nii erutatud ja vaimustuses… Suvel siis paluks ühes väikeses kuurortlinnas sellest kõigest pisut lähemalt rääkida ;)) Jube tubi oled!

Reply
Piret aprill 26, 2012 - 7:47 e.l.

Tubli tõesti Britt!!!!! Ja lugu on üliäge:)

Reply
Mari-Liis aprill 26, 2012 - 6:14 p.l.

Braavo, Britt!

Reply
Britt aprill 27, 2012 - 5:18 e.l.

Aitäh ja nii tore, et lugu ka meeldis.Kui teiste kursusekaaslaste juhtumised kõik siia juurde veel liita, saaks ilmselt teose, mis Bourdainile eriti alla ei jääks. :)) Liinakene, raudselt tulen külla!

Reply
Tuuli aprill 29, 2012 - 8:32 e.l.

Britt, see on superhaarav ja superlahe reportaaž. Sa ise oled ikka supertubli ja selline kogemus sellises restoranis on kindla peale ikka ülikõva valuuta eriti teiste toiduhullude seas. Nii et ära nüüd imesta, kui me vahel sind suu ammuli ja imetlev pilk silmis vaatama jääme 🙂

Reply
Maarja aprill 29, 2012 - 4:34 p.l.

lahe!!

Reply
Britt aprill 30, 2012 - 1:39 p.l.

Lahe on see, et ma nüüd niipalju kiita saan miskipärast!:) Tuuli, mulle tundub hoopis, et terve selle blogardikamba kogemusteskaala kokku on ikka päris uskumatu ja on suur õnn, et me selle vähemasti oma dessantide ajal ära unustame – muidu kõik ainult vahiksidki üksteist suu ammuli ja pooled naljad jääksid nii rääkimata. :))

Reply

Kommenteeri Tühista vastus

Salvesta mu nimi, email ja veebilehe aadress järgmiseks korras, kui kommenteerin.

Minust

Minust

Minust

Tere, mina olen Britt! Armastan toitu, kokkamist ning kõike, mis sellega seotud. Ilmselt liigagi palju, sest vahel kipun hilinema just seepärast, et viimasel hetkel on tarvis jäätis masinasse pista või katsetada viiendat korda mõnda küpsiseretsepti. Aga püüan oma planeerimisoskuseid jõudu mööda arendada. Siia blogisse kogun retsepte, toidumõtteid ja sekka aeg-ajalt ka reisi- ning restoranimuljeid. Kui tunned, et need teemad on sinu jaoks, siis astu aga julgesti edasi!

Loe edasi...

Minu raamatud

Promotion Image
Promotion Image

VAATA KÕIKI MU RAAMATUID

Leiad mind veel…

Instagram Pinterest Email Bloglovin

Populaarseimad postitused

  • 1

    Sipelgapesakook

    mai 9, 2020
  • 2

    Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega

    mai 11, 2025
  • 3

    Krõbe kana pankoga ehk orientaalne šnitsel

    juuli 5, 2019
  • 4

    Üks väike viineripirukas

    november 7, 2011
  • 5

    Vale-lehttainaga õunakook

    aprill 12, 2011
  • 6

    Kodujuustukook mustsõstrakattega

    veebruar 24, 2015
  • 7

    Eton mess õunapüreega

    oktoober 13, 2023
  • 8

    Heeringa-kodujuustusalat

    august 3, 2018
  • 9

    Õhukesed ülepanni pannkoogid või siis lihtsalt krepid

    september 10, 2011
  • 10

    Mustsõstrane sefiiritort

    märts 6, 2020

Noad-Kahvlid Facebookis

Noad-Kahvlid

MINU RETSEPTE LEIAD VEEL:

Promotion Image

Värsked postitused

  • Pannkoogitort kohupiima-maasikatäidisega
  • Kohupiima-sidrunitort  mooniseemnetega
  • Porgandikook valge šokolaadi-toorjuustukreemi ja astelpajumarjadega
  • Marmorkook šokolaadiglasuuri ja apelsiniga
  • Suur ahjupannkook (Dutch Baby moodi)

Viimased kommentaarid

  • epp viires, Vale-lehttainaga õunakook
  • Britt, Kaeraterapuder
  • Tanel, Kaeraterapuder
  • Britt, Sipelgapesakook
  • Helle, Sipelgapesakook

Arhiiv

Rubriigid

Meta

  • Logi sisse
  • Postituste RSS
  • Kommentaaride RSS
  • WordPress.org

MINA INSTAGRAMIS

Salaja loodan küll, et veriapelsinide hooaeg kest Salaja loodan küll, et veriapelsinide hooaeg kestab seekord igavesti, aga minu pessimistlikum pool on selles osas ärev. Marmelaad on aga õnneks nüüd purgis (ja ka blogis). See on pehmemat tüüpi nagu mulle endale meeldib ja seguneb suurepäraselt igasuguse kreemja materjaliga, olgu selleks siis toorjuustukate koogil, vahukoor, jäätis, paksem jogurt pannkoogil või hoopis praesaial. Pluss veel see boonus valmistamisel, et küsimustele stiilis “mis teed”, saab vastata igapäevasel ilmel “keedan apelsine” - reaktsioonid on väga toredad. 
•
•
•
#veriapelsin #marmelaad #vaesedrüütlid #noadkahvlid #dkokaraamat #dansukker
Meresoolakoorikus küpsetatud siiakala! 💙 Väga Meresoolakoorikus küpsetatud siiakala! 💙 Väga maitsev sai ja sobib ilmselt lauale ka homse tähtsa päeva puhul. Valmistamine on väga lihtne ja kala jääb niimoodi küpsedes kohe eriti mahlane.

SOOLAKOORIKUS KÜPSETATUD SIIG

Koostisosad:
1 (u 1 kg kaaluv) roogitud siig (näiteks Peetri Lõheärist)
1 sl oliiviõli
1,5-2 kg jämedat meresoola
suur peotäis tilli- ja petersellivarsi
1 sidrun

Sega sool u 1,5 dl veega ja kuhja pool sellest küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.  Kuivata siig  majapidamispaberiga ja määri õliga kokku. Tõsta ahjuplaadile ning  aja sool laiali nii et see jääks täpselt kala alla. Täida kala sisemus sidruniviilude ja tilli- ning petersellivartega ja vala kalale ülejäänud sool. Ära seda kala sisemusse lükka vaid ikka ainult peale.  Patsuta sool kala ümber võimalikult kokku. Küpseta ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit (või kui lihatermomeeter näitab paksemast turjaosast mõõdetuna 55 kraadi) ja lase kalal enne kooriku eemaldamist veel 10 minutit puhata. Eemalda koorik ja tõsta kala serveerimisvaagnale. Võid efektseid soolatükke ka vaagnale lisada, kuid jälgi, et neid süües kalale ei satuks. Paku juurde ka sidruniviile. 

#noadkahvlid #koostöö #peetrilõheäri #hakkamesättima #ev🇪🇪💯
Üks pudrusmuuti, palun! 🍎 Tegelikult täiesti Üks pudrusmuuti, palun! 🍎 Tegelikult täiesti normaalne smuuti, aga kaerahelvestega, mis on istunud öö otsa mandlipiimas (tean küll, et õige on “mandlijook”, aga  mul on tarvis veel harjuda, vabandust). Nagu toorpudrugi puhul. Ja öeldakse , et hommik on õhtust targem, aga mitte praegu! Just õhtul ongi see kaerahelbetegevus tarvis ette võtta, et hommikul blenderile hagu anda ja smuuti klaasi kallata.  Retsept on mõne üleliigse selgitusega blogis ka (vt.link bios)

Pudrusmuuti kaerahelveste ja õunaga
Kahele

* 	1 dl täistera kaerahelbeid
* 	2 dl mandlipiima
* 	1 väiksem banaan
* 	1 keskmise suurusega õun
* 	2-3 sl külmutatud  astelpajumarju
* 	1 tl maapähklivõid
* 	1 tl jahvatatud kaneeli

Pane eelmisel õhtul kaerahelbed mandlipiimaga külmkappi likku. Viiluta banaan ja pista samuti eelmisel õhtul sügavkülma. Hommikul vala kaerahelbed koos vedelikuga blenderisse, lisa külmutatud banaan, astelpajumarjad ja kergelt tükeldatud, aga koorimata ja puhastamata õun (välja arvatud õunasaba muidugi, selle võiks eemaldada) ning maapählivõi ja pool kaneelikogusest. Surista pikalt, kuni saad ühtlase konsistentsi ja lisa vahepeal vett või veel mandlipiima, kui tarvis. Vala klaasidesse ja puista peale ülejäänud kaneel. Valmis ongi!

#noadkahvlid #pudrusmuuti #hommikusöök #smuuti #õun
Rõõmsaid ja maitsvaid pühi teile kõigile! Lahk Rõõmsaid ja maitsvaid pühi teile kõigile! Lahket jõuluvana ka !
🎄🎅🎄
Üks tore kokaraamat on valmis saanud! Edela-Prant Üks tore kokaraamat on valmis saanud! Edela-Prantsusmaal üles kasvanud Yoann Ricau sai toiduvalmistamispisiku oma vanaemalt ning erinevates maailma paikades elades on see huvi ainult süvenenud. Algselt vaid oma sõpradele ja sugulastele mõeldud raamat kasvas “veidi” suuremaks projektiks ja nii on kõigil võimalik nüüd sellest osa saada. Raamat valmis toit toidu haaval Yoanni praeguses Tallinna kodus ja ega minul suurt muud teha polnud tarvis kui toitu pildile sättida, kaameraga klõpsutada ja pärast head-paremat peale ampsata. Töö missugune! 😀Projekti juhtis @liavirkus ja kogu materjali kujundas imeliseks raamatuks kokku @kyllikuusik . Kui raamatupoodi satute, siis kindlasti piiluge kaante vahele ja mine tea, äkki sobib kellelegi kingikotti ka. Congrats, @my_franco_american_kitchen ! Can’t wait to start cooking! ❤️🥂
Võib vist jõulumaitseid juba vaikselt käpikuga Võib vist jõulumaitseid juba vaikselt käpikuga katsuma hakata. 🎄Kellel  jõululainele saamisega samuti veel ragistamist, siis verivorstiga hotdog võib aidata. Sinep, pohlamoos ja hautatud hapukapsas ka veel saia vahele ja valmis ongi. Järgmiseks siis juba veidi kangem kraam nagu näiteks jõulupärg või jõuluturg… 😀 Toredat advendiaega! 

#ümberlaua #jõuluaeg #christmashotdog
Täitsa tore stritsel sai. Õunte, martsipani ja k Täitsa tore stritsel sai. Õunte, martsipani ja kerge sidrunisärtsuga. Täidist pidavat nüüd lõpuks ka piisavalt olema. Nii ütleb vähemasti üks viimasel ajal stritslidieeti harrastanud fookusgrupp. 

Link retseptile on bios, juhuks kui näiteks homme võiks olla stritslipäev või nii. 

#noadkahvlid #stritsel #dansukker #dkokaraamat
Tere, sügis! 🍂 Paluks seeni ka nüüd… #lem Tere, sügis! 🍂 Paluks seeni ka nüüd…

#lemmikaastaaeg #sügis #autumnleaves
  • Instagram
  • Pinterest
  • Email
  • Bloglovin

@2018 - noad-kahvlid.
Veebilehe on loonud Johanna Oja


Ülesse