Emadepäev on kohe-kohe saabumas ning sel päeval juba koogist ei pääse. Vabanduseks ei saa tuua ei taljeümbermõõtu, eridieeti ega perekonnaseisu, sest nii need asjad kord juba on.
Siinne kook sobib minu arvates emadepäevaks vägagi hästi. Retsept ilmus veebruarikuises Anne&Stiilis ning on pälvinud päris palju kiidusõnu, mis on jõudnud minuni ka inimestelt, keda ma isiklikult ei tunnegi. Ubadest kook emale võib kõlada ju kummaliselt, kuid tegelikult pole seda teps mitte. Võib öelda ka, et koogi sisu on suht süütu olemisega ja valmistamisprotseduur üpris lihtne. Sidrunid ja mandlid annavad põhjale värskust ja mahlasust ning kate valmib siin hoopis paksema jogurti ja toorjuustu abiga. Granadilli hapukus meeldib isiklikult mulle siin väga, kuid kaunistada võib kooki muidugi ka teiste marjade-puuviljadega.
Ilusat emadepäeva ja häid lapsi!